Oppsummering av april 2022

Oppsummering av april 2022

April kan nok skrive seg inn i historiebøkene som Flor sin mest travle måned noen sinne. Midt i lembing, påskenøtter, foredrag, pop-up-butikk, messer og stands, skulle lokalet i Strandavegen tømmes og vaskes. I tillegg skulle det nye lokalet i Vangsgata pusses opp, og forvandles til Flor sitt nye butikklokale. Det var mye å gjøre, og det skulle gjennomføres på kort tid. Man jobber best under press, er det ikke det man sier?


Med god hjelp fra venner, familie og en fantastisk dugnadsgjeng, kom vi til slutt i mål. Her er en liten oppsummering av april måned i Flor!

Ny butikk for Flor i Vangsgata 39
Vårt nye butikklokale i Vangsgata 39


Første del av april bestod av pakking og flytting av kasser, kasser og enda flere kasser. I tillegg til vasking, organisering og planlegging. Veggen i Strandavegen ble revet, og nye vegger kom på plass i Vangsgata. 

Nedrigg av lokale i Strandavegen 3
Nedrigg av lokale i Strandavegen 3


Det var en flott gjeng som hjalp til, og sakte med sikkert ble det gamle lokalet pakket ned, og det nye bygget opp!

Pause for en hardtarbeidende dugnadsgjeng
Pause for en hardtarbeidende dugnadsgjeng

Skraping av vegger i Vangsgata 39
Skraping av vegger i nye lokale


Torsdag 21.april gikk turen til Lillestrøm for Kristin og Inga, der Flor skulle være utstiller på Hagemessen. Sammen med flere andre spennende bedrifter koste vi oss i tre hele dager. Vi fikk bøttevis med inspirasjon, og det ble etter kort tid klart at Inga ønsket seg en skikkelig fin hage, og Kristin ønsket seg mikrohus.

Flor på Hagemessen 2022
Flor sin stand under Hagemessen i Lillestrøm 2022


Det var utrolig gøy å møte så mange nye mennesker, og vise Flor til hagemarkedet. Vi fikk en god respons, og satt igjen med gode innspill og idèer som vi tar med oss videre. På turen til Lillestrøm fikk Kristin også tid til en svipptur innom Lom, for å ha pop-up butikk og foredrag!

Mandag 25.april var vi tilbake på Voss, der siste innspurt til åpning av det nye lokale ventet. Nå stod tre dager med intens nedvask, oppussing og flytting på agendaen. Her måtte alle mann til pumpene for å ferdigstille den nye butikken!
Omringet av brune pappesker koste vi oss i godt selskap og med god mat!

Siste hånd på verket
Siste hånd på verket...

Torsdag 28.april kunne vi endelig åpne dørene til butikken i Vangsgata! Vi feiret med åpningstilbud, ballonger, kaffe og sveler stekt av Bjørgum Bygdekvinnelag. Blomster fikk vi også, og både lokalavisen og leder av Voss Sentrum, Lilly-Anne Selland, kom innom for en visitt!

Mye besøk og ønskehilsner på opningsdagen
Mye besøk og koslige hilsninger på opningsdagen i butikken vår i Vangsgata 39 


Vi har hatt en innholdsrik måned, med oppturer, nedturer, glede og litt frustrasjon. Men mest av alt har vi kost oss, og vi er utrolig takknemlig for all hjelp vi har fått av venner, familie og kjente. Tusen takk til Vinjo, Skutle Elektro og Voss VVS for godt utført faglig arbeid. Og tusen takk til deg som kunde - vi håper du liker det nye butikklokalet like godt som vi gjør. Vi gleder oss over vårt nye hjem i Vangsgata 39!

Prøverom i butikken til Flor
Prøverom i ny butikk

Godt jobba profilering for Flor
Profilering av lokale i Vangsgata 39


Takk for oss, Strandavegen 3!

Tilbake til bloggen