Bedriftskunde i Flor

Du får flere fordeler som bedriftskunde hos oss!

Flor ønsker å hylle arbeidskvinnen, og sikre at hun kan føle seg vel på jobb, enten hun befinner seg på et verksted, i barnehagen, i gulerotåkeren eller med en hammer i hånden. Ingen land i verden har større andel kvinnelige arbeidere på gårder, oljeplattformer, fiskebåter, verksteder og fabrikker som Norge. Dette er vi i Flor veldig stolte av, og ønsker å bidra til økt likestilling ved å ha fokus på arbeidsklær og rett utstyr til kvinner. Flor er også opptatt av å formidle arbeidsglede, og i alle plaggene står det «Godt jobba». På den måten får du skryt hver gang du henger fra deg klærne etter endt arbeidsøkt. 

Som bedriftskunde hos oss får du en rekke fordeler:

  • En pop-up butikk av Flor i forkant for å vurdere markedet 
  • God opplæring av sortiment for ansatte
  • Kvantumsrabatt etter trappetrinnsmodell
  • Egne avtaler

Det som er unikt med våre plagg er at de er svært fleksible, slitesterke og komfortable. Flere plagg passer selv med variasjoner i form og fasong. kropp. F.eks skal det være mulig å bruke den samme kjeledressen før, under og etter graviditet. 

Ta gjerne kontakt, så finner vi en avtale som passer dere! Send e-post til: kontakt@florworks.no

Synlighetsklær

Endelig har Flor kommet med synlighets- og håndverksklær spesiellt utviklet for kvinner! Plaggene skal tåle harde arbeidsøkter, i tillegg til at vi har tatt hensyn til både komfort, snitt og bevegelighet.

Les mer om våre synlighetsklær

Historien til Flor

Kristin drømte om å lage fine og funksjonelle arbeidsklær for kvinner i aktive yrker. Sammen med flere andre fikk hun det til!

Les om reisen vår!