Frakt, bytte og retur

Her finner du informasjon om frakt, bytte av varer, retur og angrerett.

Fri frakt og fraktkostnad
Fri frakt: Flor har fri frakt på kjøp over kr. 1.800
Fraktkostnad for ordrer under kr. 1.800:
Pakke i postkasse kr. 95
Pakke til hentested kr. 129

Bytte
Flor har fri frakt ved bytte av varer. For å spare miljøet og unngå unødvendig papiravfall sender vi ikke med fraktetikett i pakken. Om du ønsker å bytte varer send e-post til: kontakt@florworks.no - så sender vi deg link til frankert etikett som du kan printe ut og lime på pakken du returnerer til oss. 

Om du vil bytte plagg, husk å benytte deg av angrerettskjemaet. Skriv på hvilken størrelse og farge du ønsker å bytte til. Ved bytte av vare kan du kun endre farge og/eller størrelse. Dersom du ønsker å bytte varen i en annen vare, krediterer vi opprinnelig kjøp og du bestiller ny ønsket vare som normalt via nettbutikken vår.

Merk! Ved bytte av varer skal plagget være ubrukt og eventuelle merkelapper/hang tags skal ikke være fjernet fra produktet.

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Sjekk ut størrelsesskjema på hvert produkt, eller send en e-post til kontakt@florworks.no, så hjelper vi deg så godt vi kan å finne rett størrelse!

Retur og angrerett
Du har 14 dagers ubetinget angrerett på dine nettkjøp. Angrefristen begynner å løpe den dagen du mottar varen/henter den ut fra utleveringsstedet. Om du ønsker å returnere en vare, må du innen fristens utløp gi tilbakemelding om at du vil angre kjøpet. Benytt angrerettskjema for retur. Ved retur av varer, får du tilbakebetalt kjøpesummen. Du som kjøper er ansvarlig for å betale fraktkostnadene på en vare/varer du ønsker å angre kjøpet på.

Merk! Ved bruk av angreretten/retur av ordre skal plagget/plaggene være ubrukt samt merkelapper og eventuell emballasje skal være intakt.

Vilkår for retur av varer/angre et kjøp er regulert i angrerettloven.

Du finner mer informasjon om angrerett under punkt 9 på siden,
"Standard salgsbetingelser"

Historien til Flor

Kristin hadde i mange år en drøm om å lage bedre arbeidsklær for kvinner. Sammen med flere andre fikk hun det til!

Les historien til Flor