Unik mulighet!

Nå kan du (snart) kjøpe aksjer i Flor!

I februar skal Flor gjennomføre en folkefinansieringskampanje med Folkeinvest. Målet er å skaffe frisk kapital til å videreutvikle selskapet, tilsette flere folk og gå inn i nye markeder. I mars utvider vi sortimentet med synlighets- og håndtverksklær, og styrker vår posisjon som tilbyder av arbeidsklær for kvinner i aktive yrker.

Folkeinvest gir alle muligheten til å delta i verdiskapingen, som gründer, investor eller heiagjeng, og legger til rette for at du kan investere i det du tror på. Ved å investere i Flor er du med å støtte opp om en bedrift som setter kvinner i fokus, og som tilrettelegger arbeidslivet til mange tusen kvinner.

Prisen per aksje i Flor blir på et nivå som tilsier at mange kan bli med på laget for å videreutvikle selskapet

Er du interessert? Da er det fint om du trykker på "Følg kampanje" i kampanjekortet under. Vi setter også stor pris om du deler enten denne siden, eller kampanjekortet, slik at vi får mange følgere og ingen går glipp av denne unike muligheten! Å følge kampanjen er helt uforpliktende. Det er først når tegningsvinduet åpner i februar at du bestemmer deg for om du vil investere.

Er du interessert i å investere større summer, ta gjerne direkte kontakt med styreleder Torgunn Hegland og/eller daglig leder Kristin Lemme for mer informasjon.

Telefon: 917 34 027 / 416 80 716
E-post: torgunn@agalaus.com / kristin@florworks.no

Håper vi ser deg i februar!

 

Historien til Flor

Kristin hadde i mange år en drøm om å lage bedre arbeidsklær for kvinner. Sammen med flere andre fikk hun det til!

Les historien til Flor

Synlighetsklær

Vinteren 2023 kommer endelig Flor med synlighetsklær utviklet spesielt for kvinner! Plaggene skal tåle harde arbeidsøkter, i tillegg til at vi har tatt hensyn til både komfort, snitt og bevegelighet.

Les mer om våre synlighetsklær

Fine og funksjonelle arbeidsklær for kvinner