Redd et plagg

Redd et plagg

Det er november og handelstanden skriker etter din oppmerksomhet. Black Week! Black Friday! Cyber Monday! Novembersalg! Tar du bevisste valg, eller blir du revet med på bølgen av tilbud og ender opp med huset fullt av unødvendige innkjøp?


Ta bevisste valg

Vi vil at du som forbruker tar bevisste valg når du handler. At du støtter små bedrifter som Flor som ønsker å gjøre en forskjell. Vi har så inderlig lyst at du velger kvalitet over kvantitet, og heller betaler litt ekstra for den arbeidsbuksa som til gjengjeld gir deg økt komfort, arbeidslyst og ikke minst varer lenger.

 

Inspirasjon fra sirkulær økonomi

Når Black Friday nærmet seg i år klødde vi oss i hodet for å tenke ut hva vi kan gjøre som et bedre altenativ for både miljøet og lommeboka, enn å kaste oss på med salg. Med inspirasjon fra sirkulær økonomi kom vi på en god ide. Vi vil nemlig at du skal redde ett plagg! Vi har mye fine vareprøver og feilvarer med små feil som forbruker lett kan ordne opp i selv. Det er jo bare å finne frem nål og tråd. Eller gi plagget en ny knapp. Ved å reparere klær og bruke brukte materialer blir behovet for å ta ut ressurser fra naturen mindre. 

Kansje det er akkurat du som kan redde et plagg?

Tilbake til bloggen