Den perfekte arbeidskjolen!

Den perfekte arbeidskjolen!

Da jeg sensommeren 2011 kom hjem fra kontorjobben min og måtte sette opp et gjerde hadde jeg fremdeles kjole på da jeg gikk ut for å starte arbeidet. Slik ble idéen om Flor til - hvorfor kan vi ikke arbeide i de klærne vi vil?

Siden oppstarten av Flor i 2017, har vi snakket om å lage en arbeidskjole. En kjole som skal være vid og god, som tåler å bli skitten og som er akkurat lang nok til at en kan bøye seg ned uten at noe viser bak. Og det fikk vi!

Flora arbeidskjole

Tenk deg følelsen av å kunne utføre arbeidet ditt i den mest behagelige kjolen du eier. Etter å ha testet Flora arbeidskjole til både hverdag og på fest, er vi sikre på at dette er en arbeidskjole du kommer til å ha stor glede av. Vi snakker om en praktisk arbeidskjole som vil være din følgesvenn på varme sommerdager, enten du gir jernet på jordet eller tar hånd om hagen.

Det som virkelig gjør dette til en arbeidskjole er knivlommen, som også kan romme en mobil om det er viktigere verktøy å ha med seg. Vi har også bevisst fjernet hemper og annet som kan hekte seg fast i busker, kratt og eller maskiner. Føler du at kjolen er for vid, er det bare å finne frem favorittbeltet og snøre sammen livet. Kjolen har også to vide, gode lommer i sidene.

Kjolen ble i utgangspunktet laget mest for gøy, fordi det er mulig å arbeide i de klærne en ønsker, og for å minne oss om at arbeid er artig. Men etter å ha brukt kjolen en stund tenker vi; hvorfor i alle dager arbeider ikke alle i kjole om sommeren? Det er så behagelig og fritt! 

Og vet du hva knivlommen også kan brukes til? Helt utilsiktet oppdaget vi på VossaJazz at lommen akkurat rommer en glassflaske med noe leskende... perfekt til fest også med andre ord!

Så nå kan du kaste deg ut i oppgavene med stil og glede i en herlig kjole som gir deg både frihet og bevegelse. For i Flor mener vi at arbeid kan være mer enn bare plikter – det kan være en kilde til både glede og inspirasjon.

God arbeidsøkt!

- Kristin

Tilbake til bloggen