Perfekte arbeidsklær i barnehagen!

Barnehageansatte trenger gode klær som jobber på lag under all slags aktivitet både inne og ute.

Ull er perfekt innerst mot kroppen, en bukse med mye stretch som er god å bevege seg i er alfa og omega og en varm og tynn jakke som kan brukest både som ytterlag og mellomlag er veldig praktisk. Alt dette får du tak i hos Flor. Og mye mer! 

Våronn arbeidsbukse har fått mye god omtale frå barnehageansatte. Buksen er slitesterk og tåler robust bruk som lek på gulvet, barn på fanget og mye bevegelse. I tillegg har buksen praktiske lommer noe som er fint når enn som oftest må ha med seg ulike småting enn plutselig kan få bruk for.

Flere sier at buksen er behagelig i bruk, samtidig som de føler seg vel. Et stort pluss er også at buksen passer under fôret utebekledning i vinterhalvåret. Buksen sitter tett på kroppen og det kjennest ikke klumpete eller ubehagelig.

Ull er gull og Flor sin kolleksjon er utviklet for arbeidsbruk. Trøyene har god lengde slik at de dekker korsryggen godt, og stoffet er tynt og mykt slik at det kjennest ekstra godt på kroppen. Stramming rundt håndledd er elastisk slik at en enkelt kan brette opp ermene når en blir varm. 

Solide arbeidskjorter med praktiske lommer som en føler seg vel i passer veldig fint å ha på over det innerste laget. Og ute passer Nær mellomlagsjakke både som ytterlag i tørt vær, eller som varmt mellomlag under skallbekledning eller regntøy.

Håper du finner bekledning som er ideelt for ditt bruk!

Favoritter i barnehagen

Tilpasset din hverdag

Fokus på gode arbeidsklær er et viktig tema. Hva er de største utfordringene med arbeidsklærne som eksisterer for barnehageansatte i dag? Er det kvalitet, passform, design, utvalg, inneklær, uteklær, budsjett eller helt andre ting?

Testing av Flor-klær i barnehager