Kundeanmeldelser

Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger fra kunder. Her er noe av responsen vi har fått på klærne våre.

Om Flor kjeledress

Flor kjeledress i skogsgrønn

"Kjøpte kjeledressen. Et fantastisk plagg som man nesten ikke merker er på en gang."

"Jeg elsker kjeledress! Endelig et plagg jeg kan trekke over uten å måtte skifte, perfekt til bruk for meg som er aktiv og arbeider mye hjemme. Om det er i hagen, rydde i garasjen, male, pusse opp eller klippe plenen."

"Fantastisk komfort i ein Flor kjeledress."

"Så herlig med en fjøsdress som sitter som den skal, behagelig er den også, denne likte jeg!"

"Flor sin kjeledress var den eneste som passet under graviditeten, og den var i tillegg komfortabel å arbeide i. Jeg brukte den nesten helt frem til termin, og den passer fortsatt etter fødsel pga stretch og tilpassinger."

"Kjeledressen var det eneste som var komfortabelt da jeg var gravid. Heldigvis er den like komfortabel nå, på grunn av det elastiske stoffet. Praktiske lommer, og slitesterkt stoff."

Om Våronn arbeidsbukse

Våronn arbeidsbukse fra Flor

"Våronn buksen er favoritt-altmuligbukse. Stort sett alltid i bruk"

"Fantastiske plagg! Selv om tanken er arbeidstøy er de minst like knallgod som tur-klær! Tommel opp å heier på dere videre!"

"Denne sitter utrolig bra på, tåler "alt", passer til det meste av vær og stoffet er også behagelig. Har mest lyst til å kjøpe en til med en gang - den ser overhode ikke slitt ut og jeg er redd for at den går ut av produksjon før jeg trenger neste!"

"Har 2 våronn arbeidsbukser! Beste jeg har!😁 Nå har jeg også fått kjeledressen, gleder meg til å få prøvd den ut, men med første øyekast er den akkurat hva jeg ønsket meg! Er stor/normal i størrelsene😁"

"Har begge buksene, og de er helt fantastisk gode å jobbe i. Har nesten ikke tid til å vaske de, da de er i bruk hele tiden"

"Flor har den beste arbeidsbuksa, er veldig fornøyd👍"

"Dei er berre heilt topp å gå i. Du vil ikkje tru da før du har prøvd 😊👏
Veldig god bukse. Bra lårlomme, god i livet med justering, deilig stoff og god bevegelighet."

"Fantastisk til bruk i barnehage."

"Denne elsker eg. God passform, behagelig, god justering i livet. 10 av 10."

"Fantastisk bukse. Ønsker flere farger. Godt stoff, stretch og forsterket. Bra med glidelås langs legg. Lommer på fremsiden er litt vanskelig å komme til."

"Deilig! Robust og mjuk. Lommer er passe store. Godt at den er høy i livet."

Om Sjodna arbeidsbukse

Sjodna arbeidsbukse fra Flor

"Sjodna buksa er fantastisk god å ha på. Strikken i livet gjer den enkel å få på og den føles komfortabel. Stoffet i stretch bak gjer den fleksibel og lett å bøye seg i. At det er vassavvisande stoff på låra gjer at ein held seg tørr lenger. Perfekt for hagearbeid og fungerer særdeles bra også som turbukse."

"Det er den beste arbeidsbuksa jeg noen gang har hatt i fjøset. Slipper å bli bløt på låra ved bøtte vask osv."

"Behagelige. Har Sjodna jakke og bukse, god passform og god elastikk. Artig navn."

"Veldig gode klær for arbeid i fjøset! Jeg bruker Sjodna bukse og jakke i melkefjøset, og de er SÅ behagelige å ha på! Stretch-materialet i buksa og høyt liv, gjør at den sitter godt uten å stramme når man bøyer seg, samtidig som den ikke siger ned. Vannavvisende stoff er også smart, for det blir ofte en del vannsøl i fjøsstellet."

"Supergod bukse! Til og med gravidevennlig med god og fleksibel strikk i livet. Tåler også litt regn og tørker fort."

"Supre Sjodna! Perfekt passform, behagelig i alle rare stillinger, i tillegg til at den er kul i farger å snitt! Bukse nr 2 bestilt raskt!"

Historien til Flor

Kristin hadde i mange år en drøm om å lage bedre arbeidsklær for kvinner. Sammen med flere andre fikk hun det til!

Les historien til Flor