Ny daglig leder i Flor!

Vi er veldig glade for å ønske Kjersti Konglevoll La Motte velkommen som ny daglig leder i Flor. Med Kjersti på laget går vi inn i en ny og spennende fase for selskapet som legger grunnlaget for videre vekst og utvikling. 


Lang erfaring fra salg og ledelse
Kjersti kommer nylig fra rollen som daglig leder på Latter i Oslo, og har i tillegg erfaring fra hotell, design-og møbelbransjen. Den røde tråden er salg og ledelse, og dette gir et spennende og godt fundament for å lede Flor videre. Kjersti er 49 år og bor på Gjerdrum der hun til daglig vil ha basen sin, samtidig som det blir en del turer til Voss med jevne mellomrom.


Ord fra vår nye leder
Stillingen appellerte til odelsjenta, vestlendingen og feministen i meg! Flor har flotte produkt som gjer arbeidsdagen bedre for kvinner i aktive yrker - og det treng vi fleire av. Og ikkje minst, å få vera med å skape arbeidslyst! Flor står for gode verdiar og eg gler meg til å vera med på å spre dette ut til fleire", forteller Kjersti entusiastisk til oss.

Hvorfor trenger Flor en ny daglig leder?
Bakgrunnen for at Flor søkte ny daglig leder er at gründer og odelsjente Kristin Lemme ønsker å bruke mer tid på gårdsdriften. Kristin vil fortsatt bidra aktivt i Flor og blir blant annet å treffe på messer og pop-ups, og ikke minst være sterkt involvert i utviklingen av nye produkter.
"Tida er inn for å prioritera meir bruk av arbeidsklede på min eigen gard. Hovudmålet vårt med å starta Flor var å gjera arbeidskvardagen betre rundt på gardane. No har Flor blitt til noko enno meir enn det, og det krevst også ei anna type leiing. Eg er svært glad for at Kjersti vil bruka tida si på Flor, og gler meg til å dra lasset vidare saman med ho" sier Kristin.


Onboarding med Flor-gjengen!
I ekte Vossa-ånd har Kjersti tilbrakt sine første dager på Voss for Flor-onboarding. Da er det selvsagt en del obligatoriske ting på agendaen: Flor-velkomst på togstasjonen, produktesting i saue-floren og selvsagt Smalahove-take away.
Med Kjersti ombord og Kristin fremdeles involvert er vi sikre på at Flor vil ta store steg fremover med å levere innovative kvalitetsprodukter til arbeidskvinner i hele landet.


Om Flor:
Gründerbedriften Flor ble startet i 2017 med visjonen om å skape fine og funksjonelle arbeidsklær for kvinner i landbruket. Ideen ble født av gründer Kristin Lemme, som opplevde et behov for klær som var tilpasset kvinnekroppen. Siden den første kolleksjonen ble lansert, har Flor utvidet sortimentet til å inkludere klær for kvinner i flere yrker, hobby og fritid. Fra landbruk, barnehage, veterinærer, anleggsgartnere, gartnere og hagearbeid. Med design, passform og funksjonalitet i fokus har de også blitt populære fritidsantrekk.

Gjennom våre kolleksjoner ønsker Flor å hylle arbeidskvinnen, og sikre at hun kan føle seg vel på jobb, enten hun befinner seg på et verksted, i barnehagen, i fjøset eller med en hammer i hånden. Vi selger ikke bare arbeidsklær - vi selger arbeidslyst!

- Gründer Kristin Lemme -

Historien til Flor

Kristin hadde i mange år en drøm om å lage bedre arbeidsklær for kvinner. Sammen med flere andre fikk hun det til!

Les historien til Flor