Våronn arbeidsbukse for damer

Hva Våronn-bukse skal jeg velge?

Våronn arbeidsbukse eller Våronn arbeidsbukse 2022? Vi skjønner at det kan være forvirrende at det ligger to bukser med samme navn og kun et årstall som skiller dem i nettbutikken. Derfor vil vi forklare forskjellene, slik at det blir lettere for deg å velge hva som er riktig Våronn-bukse akkurat for deg! 

Våronn arbeidsbukse for damer

Da vi skulle lage en ny kolleksjon av Våronn arbeidsbukse, tenkte vi først å lage den helt lik den tidligere modellen. Hvorfor endre en oppskrift på suksess? Men etter å ha vurdert det nøye, basert på tilbakemeldinger fra flere gode kunder og våre egne ønsker, kom vi frem til at vi ønsket å gjøre noen endringer. Derfor landet vi på å lage en bukse med litt tynnere stoff - perfekt for sommerhalvåret og milde dager. I tillegg har den nye varianten knappehullknapper.

Mange opplever den nye Våronn-buksen som litt mindre i størrelsen enn den tidligere modellen på grunn av det tynnere stoffet. Så hvis du bruker størrelse L i Våronn arbeidsbukse, kan det hende at størrelse L i Våronn arbeidsbukse 2022 føles for stram. Men hvis du ligger mellom størrelser i Våronn arbeidsbukse, kan den nye buksen passe perfekt - vi har rett og slett fått "utfyllende" størrelser for de som ikke har funnet en Våronn-bukse som sitter optimalt enda. I tillegg har vi størrelsen 3XL i alle farger i den nye varianten, for å kunne tilby klær til damer i mange ulike størrelser og fasonger!

Våronn arbeidsbukse i terrarød

Grunnen til at buksene likevel har samme navn er at de er designet etter samme modell med høyt liv, gode praktiske lommer, glidelås i anklene og borrelås for stramming rundt foten. Og selvfølgelig er de like slitesterke!💯

Se alle våre arbeidsbukser HER

 

 

 

 

Tilbake til bloggen